Kycklingben

Haha, i går kom jag ju över kycklinglårfilé till bra pris och i samma butik hade de kycklingben för 20 kr för 2 kg. OK, det är inte mycket till mat på dem men ack så goda att gnaga på :)
 
Jag tänker köra mina på lite lägre värme men lite längre då jag älskar när de blir så där smaskigt saftiga.
 
De ska få ligga en stund i en marinad, typ en timme, bestående av olivolja, hemgjord tacokrydda (som jag har snott recept av här) och lite extra chilikrydda.
Sen sätter jag in plåten med benen i ugnen i ca 40 minuter i 150 grader och vänder dem efter halva tiden. Ha koll på om de är färdiga för då tar du ut dem.
 
Jag äter dem rakt upp och ned med bea medan de som ännu äter kolisar får potatisklyftor till.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0